27 november 2022

Vanuit de fractie – 27 november 2022

Sinds een aantal maanden zijn wij, Tim Smit-Brouwer en Sandra Timmer, als nieuwe raadsleden betrokken bij de Harderwijkse en Hierdense politiek. Vol enthousiasme en energie dragen wij ons steentje bij aan de leefbaarheid van de inwoners van Harderwijk en Hierden. De onderwerpen waar wij binnen de fractie verantwoordelijk voor zijn, zijn voornamelijk gericht op het sociale domein. 

Dat er sprake is van enorm veel enthousiasme en een groot verantwoordelijkheidsgevoel is te zien bij de commissievergaderingen, raadsvergaderingen en fractiebijeenkomsten. Wij vragen, luisteren, geven onze mening, zijn kritisch en we lachen. Dat wij op verschillende terreinen nog veel kennis moeten opdoen en leren is logisch wanneer je, zoals ons, nog maar zo kort in de raad zit.

Om onze kennis te vergroten en beter beslagen ten ijs te komen hebben wij onlangs masterclasses gevolgd bij de Inclusief Groep. Onderwerpen die, met meerdere raadsleden (ook uit andere gemeenten) zijn besproken waren gericht op de jeugdwet, de WMO en de Participatiewet. 

Leerzaam, interessant en met nieuwe contacten kijken wij terug op twee succesvolle bijeenkomsten. Wij danken de medewerkers van de Inclusief Groep voor de kennis, gastvrijheid en hun verhaal. Wij kijken uit naar de volgende werkbezoeken, masterclasses en andere kennisbijeenkomsten om te blijven te ontwikkelen.

***

Sandra Timmer en Tim Smit-Brouwer

Tim_Sandra_inlcusiefgroep
Harderwijk Anders