Sandra Timmer

Fractieteamlid

Ik ben Sandra Timmer, geboren op 5 september 1977 in Elburg en als oudste van 3 meiden ben ik daar opgegroeid tot mijn 6ste jaar. Met een echte Hierdense vader en een echte Harderwijkse moeder was het destijds voor mijn ouders geen optie om in Elburg te blijven. Terug in Harderwijk heb ik daar vervolgens mijn basisschool- en middelbare schooltijd afgerond en daarna heb ik in Zwolle en Utrecht gestudeerd.

Na mijn studietijd woonde ik op diverse plekken in Harderwijk, totdat ik in 2007 mijn (voorlopig) definitieve stek had gevonden in het mooie Hierden. Met het hoofdveld van v.v. Hierden als uitzicht woon ik daar nu samen met mijn vriend Gert, met mijn twee zoons Sven en Stan en de dochter van Gert, Laura.

Sporten is altijd prominent aanwezig in mijn leven. Vroeger lag ik uren in het zwembad als zwemster, daarna jaren gevolleybald bij HSC. Ik loop regelmatig hard en sinds kort deelnemer van bootcamp. Momenteel volg ik ook tennislessen om toch weer eens wat anders te doen. Naast fervent sporter ben ik voetbalsupporter van mijn jongste en sta ik regelmatig langs de lijn bij v.v. Hierden.

Met veel enthousiasme ben ik als vrijwilliger altijd betrokken bij verschillende verenigingen en stichtingen. Door op deze manier een bijdrage te leveren aan de maatschappij geniet ik van kinderen die kunnen sporten, jeugd en jongeren die kunnen feesten en volwassenen die elkaar kunnen ontmoeten.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om ergens een hapje te eten of een drankje te drinken op het terras met mijn gezin, familie of vrienden. Ik lees graag een boek om te kunnen ontspannen. Verder ben ik graag in de tuin bezig, een weekendje weg of op vakantie.

Naast het zijn van moeder, vriendin, sporter en vrijwilliger ben ik adviseur bij een onderwijsadviesbureau. Gedurende mijn carrière heb ik bij verschillende werkgevers kennis en ervaring opgedaan in diverse functies. Als rode draad ben ik altijd werkzaam geweest (direct of indirect) met jonge kinderen, jeugd en jongeren in de non-profit. Het onderwijsadviesbureau is de eerste volledige commerciële omgeving waar ik werkzaam ben.

Door de verschillende taken bij de verenigingen en werkzaamheden bij diverse werkgevers heb ik direct of indirect met de gemeente te maken gehad. Meestal in goede harmonie, maar soms ook met vraagtekens en onbegrip voor bepaalde keuzes en werkwijzen. Ik bemoei mij graag met die zaken waar ik invloed op kan uitoefenen, maar de betrokkenheid bij veel onderwerpen is vaak groter. Helaas was in mijn positie vanuit die betrokkenheid niet op alles invloed uit te oefenen.

Begin 2021 werd ik benaderd door de fractievoorzitter van Harderwijk Anders, Henk Vermeer. Vanaf dat moment ben ik anders gaan kijken naar mijn rol van betrokkenheid en invloed binnen de gemeente en m.n. ook voor en door Harderwijker en Hierdenaren. Ik heb me aangemeld als kandidaat raadslid en door nu al mee te draaien met de partij wil ik mijn betrokkenheid tonen en wellicht meer invloed uitoefenen op zaken die ertoe doen.

Als netwerker, verbinder, motivator, visionair en als bewoner van Hierden, die- volop in het leven staat,- haar mening duurt te geven,- discussies niet uit de weg gaat,- met beide benen op de grond staat,kan ik van meerwaarde zijn voor Harderwijk Anders door te luisteren naar en de stem te zijn voor alle bewoners van Harderwijk èn Hierden.

Sandra Timmer

Sandra Timmer

Gegevens

Functie: Fractieteamlid

E-mail: sandra.timmer@harderwijkanders.nl

Telefoonnummer: + 31 6 57656084