Wim Groen

Ik ben getrouwd met Cora en samen hebben we twee volwassen kinderen  en drie kleinkinderen. We wonen met veel plezier in de wijk Drielanden.

Ik ben in 1958 geboren in de Zeebuurt in Harderwijk. Na de lagere school en het voortgezet onderwijs ben ik gaan werken bij de Amro Bank in Harderwijk. Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt bij de gemeente Harderwijk.

Vanaf 1981  heb ik gewoond en gewerkt bij de gemeente Zeevang (NH] en de gemeente Renkum. Daarna gewerkt bij de gemeente Amersfoort en zijn we met het gezin in 1990 gaan wonen in het mooie Harderwijk.

Naast mijn werk heeft de gemeentepolitiek van Harderwijk mijn interesse en is uitgegroeid tot mijn grootste hobby. Vanaf 1994 tot 2007 heb ik deel uitgemaakt van de gemeenteraad van Harderwijk. Eerst als raadslid. Later ook fractievoorzitter van de grootste lokale politieke partij.

Waarom Harderwijk Anders
Een lokale politieke partij staat los van de koers van een landelijke politiek partij en de daarbij horende principes. Als lokale politieke partij kom je op voor de belangen, wensen en  interesses van alle inwoners van de gemeente Harderwijk.

Wim Groen

WimGroen

Gegevens

Functie: Bestuurslid

E-mail: bestuur@harderwijkanders.nl

Telefoonnummer: 06-52535547