Henk Motshagen

Fractieteamlid

Ik woon met veel plezier in Harderwijk. Een unieke plek zo tussen Veluwe en Randmeren. Ik ben er geboren en getogen. Enkele jaren weggeweest voor studie in Utrecht en Amsterdam, maar weer teruggekomen en woon inmiddels al decennia lang in de binnenstad. Voor mijn werk veel gereisd door Nederland. Nu al een paar jaar met pensioen. In het verleden veel gesport. Dat probeer ik nog lang zo vol te houden.

Het woonklimaat en de omgeving spreken mij geweldig aan. Alhoewel er flink wat veranderd is in de loop van de tijd. En dat veranderen zal de komende tijd ook wel doorgaan. Er valt genoeg te doen om het nog beter te maken. Zoals het Waterfront dat afgerond moet worden of Harderweide. Ook veel niet Harderwijkers komen graag naar Harderwijk om te genieten en gebruik te maken van de vele voorzieningen die Harderwijk kent.

Ik wil mij graag inzetten voor deze mooie en duurzame stad en verder werken aan goede voorzieningen op sociaal, cultureel en sportief gebied, waar iedereen graag wil wonen en trots op kan zijn. Daarbij is het nodig te luisteren naar wat er leeft en inwoners van het begin af aan bij plannen te betrekken Ik zit al verschillende raadsperiodes in het fractie-team van onze lokale partij. Ik heb voor onze partij gekozen omdat ik vind dat je op die manier het beste naar de Harderwijkse ontwikkelingen aan kan kijken, los van de landelijke politiek. In ons goed bezette fractieteam hebben we altijd op een prettige manier onze kennis kunnen delen om ons op de raadsvergaderingen voor te bereiden. En het ziet er naar uit dat we voor de komende raadsperiode weer een mooi en ambitieus verkiezingsprogramma hebben.

Het definitieve programma moet nog afgehamerd worden in een ALV, maar de ideeën en gedachten die tot nu toe zijn verwoord kan ik voor de volle honderd procent achterstaan. Mijn ambitie is om dit programma werkelijkheid te laten worden.

Henk Motshagen

13.-Henk-M-vierkant-570x570

Gegevens

Functie: Fractieteamlid

E-mail: henk.motshagen@harderwijkanders.nl

Telefoonnummer: 06-1020 6834