Henk Motshagen

Henk Motshagen, geboren en getogen Harderwijker, 73 jaar en binnenstadbewoner

Enkele jaren weggeweest voor studie in Utrecht en Amsterdam (Sociologie, Planologie en Civiele techniek), maar weer teruggekomen en woon inmiddels alweer lang in de Harderwijkse binnenstad. Voor mijn werk in Den Haag veel gereisd.

Nu echter al een paar jaar met pensioen. Ook veel gesport. Dat probeer ik nog lang zo vol te houden. Nog steeds woon ik met plezier in Harderwijk. Alhoewel er flink wat veranderd is in de loop van de tijd. En dat veranderen zal de komende tijd ook wel doorgaan. Er valt gewoon genoeg te doen om het nog beter te maken. Zoals het Waterfront dat afgerond moet worden, meer betaalbare woningen of het verbeteren en veiliger maken van de infrastructuur en bereikbaarheid. Ook veel niet Harderwijkers komen graag naar Harderwijk om te genieten en gebruik te maken van de vele voorzieningen die Harderwijk kent. Ik wil mij inzetten voor deze mooie en duurzame stad en verder werken aan goede voorzieningen op sociaal, cultureel en sportief gebied. Een Harderwijk waar je graag wil wonen en werken en waar je trots op kan zijn. Daarbij is het nodig te luisteren naar wat er leeft en inwoners vroeg bij plannen en veranderingen te betrekken vooral ook op buurtniveau.

Ik ben al lang betrokken bij Harderwijk Anders. Ik heb voor onze partij gekozen omdat ik gewoon vind dat je op die manier het beste naar de Harderwijkse ontwikkelingen aan kan kijken, los van de landelijke politiek. In ons goed bezette fractieteam hebben we altijd op een prettige manier onze kennis kunnen delen om ons op de raadsvergaderingen voor te bereiden. We hebben een mooi verkiezingsprogramma waar ik vol achter kan staan. Mijn ambitie is om dit programma werkelijkheid te laten worden.

Henk Motshagen

IMG_2100

Gegevens

Functie: Fractieteamlid

E-mail: henk.motshagen@harderwijkanders.nl

Telefoonnummer: 06-1020 6834