08 oktober 2018

HA op bezoek bij “Royal A-ware”

Het team Beleid Algemeen van Harderwijk Anders op bezoek bij  Royal A-ware.

Één van onze pijlers van HA is ‘Ondernemend’. Op 28 oktober waren we met een afvaardiging van ons fractieteam op werkbezoek bij Royal A-ware aan de Nobelstraat op Lorentz. Mooi hoe zelfs de restjes en bijproducten van de kaasproductie nog worden verwerkt tot geraspte kaas. En dat biedt ook nog directe werkgelegenheid voor meer dan 100 mensen.

Royal A-ware is een oer-Hollands familiebedrijf met een historie van meer dan 125 jaar, met een passie voor food. Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Bij Royal A-ware staat de wens van de klant voorop en werken dan ook van consument tot koe.

Royal A-ware is gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en daarnaast het produceren en verpakken van room en dagverse zuivelproducten.

Voor meer informatie: https://www.royal-aware.com/nl/

HarderwijkAnders vindt het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar wat er onder mensen leeft en dat inwoners van het begin af aan bij plannen betrokken worden.

Harderwijk Anders heeft 3 teams: Samenleving, Ruimte en Beleid Algemeen die werkbezoeken doen in Harderwijk en Hierden. Wil je ons een keer uitnodigen in je wijk/buurt/organisatie/instelling/bedrijf, stuur ons dan een berichtje.

Werkbezoek-Royal-Aware
Harderwijk Anders