Henk Vermeer

Fractievoorzitter

Mijn naam is Henk Vermeer, geboren op 21 augustus 1966 in Uddel als oudste in een gezin met 6 kinderen en ouders die naast hun werk als timmerman en huisvrouw volop in het verenigingsleven zaten en zitten.

De middelbare school betekende mijn kennismaking met Harderwijk (CCNV) en deze stad is blijven trekken.

In 1995 ben ik verhuisd naar Harderwijk, samen met mijn vrouw Tineke (actief in de thuiszorg) en 2 kinderen en 3 bonuskinderen uit het eerste huwelijk van mijn vrouw.

Na het CCNV heb ik een studie afgerond op de Hogere Agrarische School in Dronten en sinds mijn agrarische en marketing opleiding ben ik nooit weg geweest uit de agrarische sector en heb ik inmiddels ruim 30 jaar agro- en food communicatie ervaring.

Als partner van een communicatiebureau in Deventer voor de agri- en foodsector ken ik de sector van binnenuit en ben ik als geen ander in staat de juiste communicatiegereedschappen in te zetten om onze klanten succesvol te laten zijn.

Wat ik het liefste doe is verbinden, inspireren, adviseren en meewerken in de uitvoering waar dat gewenst is.

In mijn vrije tijd was ik de afgelopen jaren de trotse voorzitter van voetbalvereniging Zwart-Wit’63 en Stichting Aaltjesdagen. Ik kijk uit naar een avond dansen en zingen en vier ik graag vakantie in Frankrijk of Schotland.

Vanaf mijn 18e ben ik actief in het verenigingsleven en naast mijn huidige vrijwilligerswerk actief geweest als bestuurder van een dorpshuis, damclub, voetbalclub, dorpsbelangenvereniging, kleindiersportvereniging, kerkbestuur en medeoprichter van het Netwerk Harderwijk Hierden.

Vanuit mijn ervaringen met, en interesse in, de lokale politiek wil ik me graag inzetten voor Harderwijk Anders. Met oog voor binnen- en buitenstadters in alle lagen van de bevolking. En met de ambitie om als partij impact te hebben in en voor Harderwijk.

Henk Vermeer

02.-Henk-V-vierkant-570x570

Gegevens

Functie: Fractievoorzitter

E-mail: h.vermeer@harderwijk.nl

Telefoonnummer: 06-33046822