Henk Vermeer

Mijn naam is Henk Vermeer, geboren op 21 augustus 1966 in Uddel als oudste in een gezin met 6 kinderen en ouders die naast hun werk als timmerman en huisvrouw volop in het verenigingsleven actief waren.

De middelbare school betekende mijn kennismaking met Harderwijk (CCNV) en deze stad is blijven trekken. Ook geen wonder want uit stamboomonderzoek blijken zijn voorouders in de 14e eeuw al in Hierden te wonen.

In 1995 ben ik verhuisd naar Harderwijk, samen met mijn vrouw Tineke (actief in de thuiszorg) en 2 kinderen en 3 bonuskinderen uit het eerste huwelijk van mijn vrouw.

Na het CCNV heb ik een studie afgerond op de Hogere Agrarische School in Dronten en sinds mijn agrarische en marketing opleiding ben ik nooit weg geweest uit de agrarische sector en heb ik inmiddels ruim 34 jaar agro- en food communicatie ervaring. Sinds maart 2021 werk ik als Ambtelijk Secretaris (zeg maar teammanager van de beleids- en communicatiemedewerkers van de fractie) voor BBB. Sinds januari 2022 fulltime.

Wat ik het liefste doe is verbinden, inspireren, adviseren en meewerken in de uitvoering waar dat gewenst is.

Veel inwoners van Harderwijk en Hierden ken ik vanuit mijn tijd als voorzitter van voetbalvereniging Zwart-Wit’63 en de Stichting Aaltjesdagen. Af en toe fluit ik nog een voetbalwedstrijd. Ik kijk uit naar een avond dansen en zingen en ik vier graag vakantie in Frankrijk, Engeland of Schotland.

Vanaf mijn 18e ben ik actief in het verenigingsleven en naast mijn huidige vrijwilligerswerk actief geweest als bestuurder van een dorpshuis, damclub, voetbalclub, dorpsbelangenvereniging, kleindiersportvereniging, kerkbestuur en medeoprichter van het Netwerk Harderwijk Hierden.

Vanuit mijn ervaringen met, en interesse in, de lokale politiek zet ik me als fractievoorzitter en lijsttrekker graag in voor de inwoners van Harderwijk en Hierden en de mooie lokale partij Harderwijk Anders. Met oog voor binnen- en buitenstadters in alle lagen van de bevolking. En met de ambitie om als partij impact te hebben in en voor Harderwijk.

Henk Vermeer

IMG_1792

Gegevens

Functie: Fractievoorzitter

E-mail: h.vermeer@harderwijk.nl

Telefoonnummer: 06-33046822