Dick Hermsen

Mijn is Dick Hermsen, 55 jaar en ben geboren in Hierden en woon nu alweer 37 jaar in Harderwijk. Ik ben al 33 jaar gelukkig getrouwd en heb 2 dochters. 1van mijn dochters heeft een niet aangeboren hersenletsel.

Ik werk als jongerenwerker in Harderwijk. En heb in het verleden het Talent House mede opgezet en daardoor veel contact met jongeren die ik op een laagdrempelige manier met politiek in aanraking wil brengen en samen met hen hun standpunten en ideeën in te brengen

In mijn vrije tijd werk in voor de Richard Krajicek foundation en zit ik in het bestuur van Tv Frankrijk en doe daar als baancommissaris met een groep mensen het onderhoud van de banen en het clubgebouw, doe vrijwilligerswerk voor mensen met een beperking zoals sportdag organiseren en train een team G voetbal bij VVOG.

Ik heb na jaren gewerkt te hebben in de bouw ervoor gekozen om in 2012 als jongerenwerker aan de slag te gaan. Door mijn werk als jongerenwerker en mijn jongste dochter, wil ik me juist voor de doelgroep jongeren en mensen met een beperking in zetten. Door al de jaren ben ik tegen dingen aangelopen, daardoor denk ik dat ik daar in de toekomst een meerwaarde voor kan zijn.

Dick Hermsen

IMG_2033

Gegevens

Functie: Raadslid

E-mail: d.hermsen@harderwijk.nl

Telefoonnummer: +31 6 12542456