04 januari 2024

Werkbezoek BNT FUTSAL TOURNAMENT

Waar een wil is, is een weg

Overal waar je kijkt gebeurt wat; fanatieke spelers, betrokken scheidsrechters, juichende bezoekers, enthousiaste vrijwilligers, en niet te vergeten, trotse organisatoren. Acheraf: Mohammed en Hicham hebben weer geflikt; een geslaagd sportevenement neergezet!

Afgelopen woensdag 27 december waren Dick en Sandra aanwezig bij het BNT FUTSAL TOURNAMENT in de Sypel. Zaalvoetbalteams uit verschillende steden als Haarlem, Tilburg, Amsterdam, Utrecht, Ede, Harderwijk, streden om de felbegeerde zaalvoetbal titel. 

Sandra en Dick: “Prachtig om opnieuw getuigen te mogen zijn van het resultaat van de inzet en motivatie van de jongens van BNT, om van betekenis te zijn. Zij zijn een voorbeeld voor heel veel andere jongeren uit onze gemeente. Dat daar waar een wil is een mooie weg ligt.

Beweeg naar Toekomst; zij creëeren een (sportieve) locatie waar jongeren samenkomen, de mogelijkheid hebben om te sporten en bewegen en waar voldoende aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. 

De fotoreportage is gemaakt (https://www.facebook.com/p/Stichting-Beweeg-naar-toekomst-100086280334788/) door Dimitrie Streijlen en Wim Balke. Deze foto’s geven een prachtige weergave van een geslaagde middag in de Sypel!

foto’s: Wim Balke

BNT FUTSAL TOURNAMENT_WimBalke
Harderwijk Anders