24 februari 2018

Verhuisbericht!

Zaterdag 25 januari openen wij om 11: 00 uur de deuren van ons campagnehuis aan de Smeepoortstraat 11 te Harderwijk.

pand

In de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart gaan wij wat minder vaak op de markt staan om foldertjes uit te delen en mooie praatjes op te hangen. Wij willen met name laten zien hoe de programmapunten uitgevoerd kunnen worden. Door Denken en Doen. Vanuit een vaste lokatie laten zien hoe het Stadhuis als een kloppend hart van de stad kan fungeren.

Dat doen we vanuit een laagdrempelig campagnehuis waar tijdens de campagne verschillende activiteiten zullen plaatsvinden. Activiteiten voor jong en oud die samenhang hebben met het programma. U kunt daarbij denken aan exposities, cultuurwijzer, discussie, lezingen enzovoorts. Uiteraard is er gelegenheid voor een praatje met onze mensen onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. Daarnaast trekken we ook de wijken in met thema’s uit ons programma.

Tijdens de opening van het campagnehuis, maken wij de ook meteen bekend wie onze wethouderskandidaat is geworden. Dus graag nodigen wij u uit om daarbij aanwezig te zijn.

Wees welkom in ons campagnehuis!

Wanneer: Zaterdag 25 januari om11:00 uur
Waar: Smeepoortstraat 11 (oude pand Berben)
Waarom: Ervaar hoe van binnen naar buiten besturen écht werkt

pand
Harderwijk Anders