16 januari 2023

Meerdere malen proosten op het nieuwe jaar

Proosten op het nieuwe jaar! Dat deden we dit jaar bij meerdere nieuwjaarsrecepties in Harderwijk en Hierden. Leuk en goed dat we als partij werden uitgenodigd door verschillende organisaties. Het is mooi om samen vooruit te blikken en elkaar te ontmoeten.

Zo stond Sandra Timmer 5 januari achter de bar bij de nieuwjaarsreceptie bij VV Hierden. En was Henk Vermeer op zaterdag 7 januari present bij Zwart-Wit’63 om vervolgens daarna samen met Christel van der Stouw de nieuwjaarsreceptie van VVOG te bezoeken.

Diezelfde dag bezochten Gert Vasse, Christel van der Stouw,  Tim Smit-Brouwer en Henk Vermeer met zijn vrouw Tineke Hoekstra in de avond het nieuwjaarsconcert van Regioharmonie De Verbinding. Wat is het genieten om inwoners samen plezier te zien maken. Sommige leden kregen een oorkonde vanwege hun bijzonder lange inzet als muzikant! Tijdens bijeenkomsten als deze proberen we als partij zoveel mogelijk in herkenbare ‘Harderwijk Anders’ kleding te verschijnen. Door herkenbaar te zijn stappen andere bezoekers op ons af om vragen te stellen of zaken voor te leggen. Zo ontstaan waardevolle gesprekken.

Woensdag 11 januari vond de nieuwjaarsreceptie van de gemeente plaats in het huis van de stad. Met daarin de uitreiking van de Piet Dijkstra prijs voor Ank Bos van Stichting De Maretak en het 10 jarig jubileum van burgemeester Harm-Jan van Schaik. De toespraak die hij samen met kinderburgemeester Sem van de Glind hield lees je hier terug:👇🏻

https://www.harderwijk.nl/nieuws/toespraak-nieuwjaarsreceptie

Tot slot kon een nieuwjaarsreceptie met onze eigen leden uiteraard niet ontbreken. Afgelopen zondag: een gezellig weerzien, kennismaking met nieuwe leden en mooie mini debatten onderling.

Proost op het nieuwe jaar, wij zijn van plan er samen een nog mooier Harderwijk en Hierden van te maken!

Nieuwjaarsrecepties_3
Harderwijk Anders