20 november 2021

Kandidaat-raadslid: Christel van der Stouw

Graag stelt zich weer een nieuw kandidaat-raadslid zich voor: Christel van der Stouw

Mijn naam is Christel van der Stouw, 36 jaar en sinds 2013 een gelukkige inwoner van gemeente Harderwijk. 
Vanaf mijn eerste levensjaar is mijn thuis de indrukwekkend mooie Veluwe. Het gebied waar wij wonen, werken, recreëren en ondernemen is bijzonder! Daar mogen we trots op zijn. Tegelijk ligt daar de opdracht om er zorgvuldig mee om te gaan. Hoe die opdracht eruit ziet bepalen wij als maatschappij samen.  

Harderwijk Anders staat voor samen, betrokkenheid en een pragmatische aanpak. De no-nonsense houding van HA past bij wie ik ben! Toen mij werd gevraagd bij de partij aan te sluiten voelde dat direct goed. Ik zie het als een mooie kans om mijzelf te ontwikkelen en van betekenis te zijn.

In mijn werk als marketeer weet ik als geen ander dat het effectief overbrengen van een boodschap essentieel is voor het behalen van succes op een goed idee. Ik wil mijn talenten graag inzetten voor een vitaal Harderwijk. De stem van de inwoners zo goed en pragmatisch mogelijk omzetten in concrete acties en plannen. Rekening houdend met opdrachten vanuit het Rijk, de provincie Gelderland en samenwering met andere gemeenten. 

Veel mensen kennen mij als voorzitter van het grootste feest van Harderwijk, de Aaltjesdagen. Een rol die veel vraagt op het gebied van enthousiasmeren, verbinden en doorpakken. Sinds 2015 zet ik mij belangeloos in voor deze stichting. Dat doe ik om stadsgenoten en toeristen een mooi feest te bieden. Het geeft mij voldoening om dingen te doen die van betekenis zijn voor de stad waarin ik woon. 
Dit ben ik ook:

  • HBO afgestudeerd Small Business Retail Management (bachelor of commerce);
  • Parttime marketeer voor De Axxent Groep. Dat is een HR Partner in Midden Nederland met uitzendkrachten;
  • Marketing zzp’er onder de naam Dubbelepunt Projectmanagement;
  • Hardloper. Na herstel van een blessure staat een marathon als stip aan de horizon;
  • Eigenaar van een super lieve hond;
  • Zo’n mens die als een van de eerste op de dansvloer staat;
  • Kampeerder en liefhebber van de zon.

Op dit moment kijk ik als steunfractielid zoveel mogelijk mee met alle commissies om er van te leren. Thema’s waar ik met veel interesse naar kijk zijn: recreatie en toerisme, werkgelegenheid, evenementen, huisvesting, veiligheid, duurzaamheid, bedrijven en recreatiezonering.

IMG_1827-2
Harderwijk Anders