03 september 2018

HA op bezoek bij “Handhaving”

Het team Beleid Algemeen van Harderwijk Anders op bezoek bij de afdeling Handhaving.

Maandag 03-09-2018 heeft het team Beleid Algemeen een zeer interessant werkbezoek bij Handhaving Harderwijk. Natuurlijk ken je die van de evenementen, de ‘gele rakkers’ en misschien zelfs van een parkeerboete…. Maar ze hebben ook taken rond de drank- en horecawet, basisregistratie personen, hondenpoep, dak- en thuislozen, wijkgericht werken jeugd
We gingen ook nog even een rondje meelopen waarop de bevlogen handhavers Lisette en Jeroen ons de straten lieten zien door hun ogen.

De commissie Beleid Algemeen van HA bestaat uit: Burak Özdimir en Henk Vermeer. In dit werkbezoek sloten ook teamleden Ben Haarhuis en Gert van Lunteren aan.

Harderwijk Anders vindt het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar wat er onder mensen leeft en dat inwoners van het begin af aan bij plannen betrokken worden.

Harderwijk Anders heeft 3 teams: Samenleving, Ruimte en Beleid Algemeen die werkbezoeken doen in Harderwijk en Hierden. Wil je ons een keer uitnodigen in je wijk/buurt/organisatie/instelling/bedrijf, stuur ons dan een berichtje.

Handhaving-logo
Harderwijk Anders