17 maart 2022

BEDANKT!

Harderwijk en Hierden, jullie hebben gewoon massaal je stem laten horen! Daar willen we je enorm voor bedanken. Je nam de moeite om het programma te onderzoeken. Vragen te stellen, te vergelijken, je stem te geven en daarmee Harderwijk Anders het vertrouwen te geven.

Wij zijn er gewoon voor Harderwijk en Hierden. Daarom willen we zo snel mogelijk aan de slag om een nieuwe coalitie te vormen. Tegelijkertijd realiseren wij ons dat er winnaars en verliezers zijn. We vinden het belangrijk dat ook de andere partijen de tijd nemen om te wennen aan de nieuwe verdeling van de zetels. Maandag is bekend welke raadsleden er namens welke partij in de raad komen.

  • Daarom vergaderen we vanavond met onze eigen fractie over de verkiezingsuitslag en de mogelijkheden tot het vormen van een coalitie.
  • Maandag worden onder leiding van fractieleider Henk Vermeer de eerste verkennende gesprekken gevoerd met andere partijen.
  • We houden je op de hoogte over hoe het proces verder verloopt.

En verder: 

  • Op 29 maart wordt er afscheid genomen van de raadsleden uit de periode 2018 – 2022.
  • Op 30 maart worden de nieuwe raadsleden geïnstalleerd.

Wij zijn er voor alle inwoners in Harderwijk en Hierden, ongeacht hun opleiding, inkomen, afkomst, seksuele voorkeur en al die andere kenmerken waarop wij van elkaar kunnen verschillen. 

Denk je nu of op welk moment dan ook: ‘Dat kan GEWOON anders in gemeente Harderwijk?’. Meld het ons: harderwijkanders.nl/anders 

Wil je meebeslissen over de koers van Harderwijk Anders, word dan lid voor €12,50 per jaar. Of steun ons door eenmalig te doneren: harderwijkanders.nl/lid-worden-of-steunen

bedanktfoto
Harderwijk Anders