07 maart 2018

7 maart Henk in debat met de andere lijsttrekkers.

Henk Vermeer

Op 7 maart organiseren de Bedrijvenkring Harderwijk en VVOG een verkiezingsdebat in de kantine van VVOG aan de Strokelweg 9. Aanvang debat 20.00 uur.

 

Voor Harderwijk Anders neemt de nr 2  kandidaat fractievoorzitter Henk Vermeer deel aan dit debat(Ondernemer en tot eind januari voorzitter Zwart Wit) . Het belooft een spannend debat te worden de nieuweling in de politiek Henk Vermeer, die helder zegt waar het op staat, tegen de doorgewinterde politieke lijsttrekkers. De andere partijen hebben iets goed te maken. Harderwijk Anders gaat fier aan kop in de politieke peilingen en dat doet zeer. Het motto van Henk is ook een die de mensen aanspreekt: Ik kijk vooruit en doe wat ik beloof.

De stellingen zijn:

Ondernemen

  1. Het economische belang van vliegveld Lelystad weegt zwaarder dan de potentiele overlast
  2. De A28 is een belangrijke economische factor voor Harderwijk en dient uitgebreid te worden naar 3 rijstroken. Om de overlast (geluid / fijnstof) voor haar bewoners te beperken dient de gemeente Harderwjk de kosten hiervan voor haar rekening te nemen.
  3. Harderwijk was ooit een universiteitsstad. Wil Harderwijk haar economische regiofunctie ook in de toekomst behouden en de studerende jongeren niet zien vertrekken naar de randstad dient de gemeente is het hebben van een hogeschool noodzakelijk.
  4. Werkgelegenheid en sterke lokale economie zijn belangrijker dan een maximale grondprijs.
  5. De winkels moeten op zondag open mogen

Sport

  1. In zwembad De Sypel moeten een glijbaan en bubbelbaden komen in plaats van een wedstrijdbad.
  2. Top(amateur)sport enthousiasmeert kinderen tot bewegen. De gemeente dient hierbij rekening te houden bij het ter beschikking stellen met haar subsidies.
  3. Harderwijk sportstad! De gemeente dient mee te werken aan het naar Harderwijk halen van grote sportevenementen en het ondersteunen van belangrijke wedstrijden op bijvoorbeeld het Sportcomplex de Strokel ook al is dat op zondag

 

U kunt zich aanmelden via http://fd10.formdesk.com/pwfprojectmanagementbv/aanmeldingharderwijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zie ook Harderwijkse Zaken: https://www.harderwijksezaken.nl/agenda/het-grootste-politieke-debat-van-harderwijk

02.-Henk-V-vierkant
Harderwijk Anders