Christel van der Stouw

Mijn naam is Christel van der Stouw, 37 jaar en sinds 2013 een gelukkige inwoner van gemeente Harderwijk.

Het gaat niet alleen om jou of mij
Het gaat om de maatschappij, om het wij. Iedereen: ongeacht leeftijd, herkomst, medische status, achtergrond, elk niveau en elke levensovertuiging. Samen zijn we een collectief, bepalen wij wat normaal is en wat niet. Waar we ons sterk voor maken en waar we met verwondering of met een glimlach naar kijken.

Wat voel ik mij dankbaar dat ik als verkozen volksvertegenwoordiger stem mag geven aan dit collectief. Dat vertrouwen zal ik inzetten om zoveel mogelijk van betekenis te zijn voor mens, dier en natuur. 

Vanaf mijn eerste levensjaar is mijn thuis de indrukwekkend mooie Veluwe. Het gebied waar wij wonen, werken, recreëren en ondernemen is bijzonder! Daar mogen we trots op zijn. Tegelijk ligt daar de opdracht om er zorgvuldig mee om te gaan. Hoe die opdracht eruit ziet bepalen wij als maatschappij samen.

Wordt het vanaf nu dan perfect? Zeker niet! Ik werk en leef op basis van vertrouwen in mijzelf en de ander. Niet omdat we samen nu zo perfect zijn, maar vanuit de kwetsbaarheid dat we allemaal gewoon ons best doen er iets van te maken in ons leven.

Het gaat om wie we samen zijn. 

Dus inwoner, bewoner, vrijwilliger,  ondernemer, werknemer, toerist, recreant, eigenaar of beheerder van natuur en iedereen die zich maar bekommert om Harderwijk en Hierden. Vind jij dat er iets anders moet in deze gemeente? Dat gesprek voeren wij samen. Ik hoor graag van je.

Wat je misschien nog meer wilt weten over mij
Harderwijk Anders staat voor samen, betrokkenheid en een pragmatische aanpak. De no-nonsense houding van HA past bij wie ik ben! Toen mij werd gevraagd bij de partij aan te sluiten voelde dat direct goed. 

In mijn werk als marketeer weet ik als geen ander dat het effectief overbrengen van een boodschap essentieel is voor het behalen van succes op een goed idee. Ik wil mijn talenten graag inzetten voor dat collectief van ‘wij’. De stem van de inwoners zo goed mogelijk omzetten in duidelijke acties en plannen. 

Veel mensen kennen mij als voorzitter van het grootste feest van Harderwijk, de Aaltjesdagen. Een rol die veel vraagt op het gebied van enthousiasmeren, verbinden en doorpakken. Sinds 2015 zet ik mij belangeloos in voor deze stichting. Dat doe ik om stadsgenoten en toeristen een mooi feest te bieden. De grote genietende lach bij de bezoekers creëren. Per 8 oktober 2022 heb ik mijn rol als voorzitter van deze stichting neergelegd vanwege mijn werk in de raad. Wel blijf ik vrijwilliger, want zo’n evenement zit in mijn hart voor de stad.

Dit ben ik ook:

·       HBO afgestudeerd Small Business Retail Management (bachelor of commerce);

·        Parttime marketeer voor De Axxent Groep. Dat is een HR Partner in Midden Nederland met uitzendkrachten;

·        Marketing zzp’er onder de naam Dubbelepunt Projectmanagement;

·        Hardloper. Na herstel van een blessure staat een marathon als stip aan de horizon;

·        Eigenaar van een super lieve hond;

·        Zo’n mens die als een van de eerste op de dansvloer staat;

·        Kampeerder en liefhebber van de zon.

 

Thema’s waar ik mij momenteel voor inzet:
Communicatie | Economie | Recreatie & Toerisme |  Arbeidsmarkt  | Evenementen | Huisvesting arbeidsmigranten | Veiligheid | Duurzaamheid | Bedrijven | Recreatiezonering | Vitale Vakantieparken | Dienstverlening | Financiën |  Waterbeheer | Dierenwelzijn en nog zoveel meer wat mijn interesse heeft. Daarnaast werk ik voor Harderwijk Anders aan de Permanente Campagne. 

Christel van der Stouw

IMG_1827-2

Gegevens

Functie: Raadslid

E-mail: c.vanderstouw@harderwijk.nl

Telefoonnummer: +31 6 30734785