08 april 2023

Sportplatform Harderwijk 2023

Onder leiding van Eralt Boers van looplijnen en onder toeziend oog van wethouder Marcel Companjen werd dinsdag 21 maart 2023 officieel de samenwerking tussen de gemeente Harderwijk, GA! Harderwijk en de verenigingen van de 4 clusters (Parkweg, Hierden, Strokel en Slingerbos) bevestigd met een ondertekening.

Een mooie samenwerking dat gesteund wordt door de raad van gemeente Harderwijk om de krachten te bundelen om meer mensen aan het bewegen en sporten te krijgen.

Vanuit Harderwijk Anders was Sandra Timmer hierbij aanwezig. Sandra vertelt: “Met sport in zowel mijn portefeuille als in mijn genen was ik alleen maar blij en trots op onze stad/dorp en verenigingen die dit met elkaar voor elkaar gaan krijgen. Met alle vrijwilligers die, naast sport en bewegen, de verenigingen een warm hart toedragen. Zonder al deze vrijwilligers  hebben de verenigingen geen toekomst.

Door de betrokkenheid van GA! Harderwijk, met hun professionele en enthousiaste sportcoördinatoren en -coaches kunnen wij alleen maar nog meer gaan betekenen voor onze inwoners van Harderwijk en Hierden als het gaat om de vitaliteit en gezondheid. Het liefst de hele dag door, ieder wat wils!”

Sandra vervolgt: “Naast het officiële gedeelte heb ik ook kennisgemaakt en leuke gesprekken mogen voeren met o.a. Henny van hengelsportvereniging De Snoek, Ton en Geertje van Roeiploeg Harderwijk, Ernst van de badmintonclub Harderwijk, Harry van OMNI Hierden en de regenboogambassadeur Bep Timmer.

Top dat jullie er allemaal waren De Mezen, Unitas, VVH, VVOG, Jeu de Boules, TV de Strokel, Athlos (hopelijk ben ik niemand vergeten) Ik heb een leuke avond gehad. Mooi om te zien waar een raadsbesluit in de praktijk toe leidt.”

HA_sportakkoord1
Harderwijk Anders