Het campagnehuis is geopend!!

 

2014-01-25 11.58.17

Met knallende kurken en klappende ballonnen opende bestuursvoorzitter Jack van Zundert op de ochtend van 25 januari een tot de nok toe gevuld campagnehuis. Vele nieuwsgierigen kwamen kijken wat er in ons campagnehuis allemaal gaat gebeuren de komende tijd. Het pand aan de smeepoortstraat 11 gebruiken wij tot aan de verkiezingen als uitvalsbasis om te laten zien wat “denken en doen” betekent.

“Denken en Doen” is de slogan die de programmaboekjes siert die we eveneens tijdens de opening presenteerden. Het campagnedrukwerk bestaat uit een raamposter, een poster met op de achterkant het meest bondige verkiezingsprogramma van Harderwijk en acht verschillende ansichtkaarten die elk een ander thema uit het verkiezingsprogramma in beeld brengt. Spaar ze allemaal!

Na de openingsceremonie presenteerden we met trots onze wethouderskandidaat Gert Jan van Noort. Hij legde uit hoe de Harderwijkers meer handvatten kunnen krijgen om eigen ideeën ten uitvoer te kunnen brengen.  Meer over hem kun je hier lezen.

Vervolgens was er veel gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over politieke onderwerpen die onze stad bezighoudt. Uiteraard ging het veel over de bomen op de markt maar ook over de fietspaden en de situatie op de vakantieparken. Vragen en klachten kun je kwijt op de klaag en vraagmuur. Pak een geeltje,  schrijf op wat je vindt en plak het op de muur. De fractie zet het op de agenda van de fractievergadering.

Dat is wat we doen. Samen met jullie werken aan oplossingen voor de problemen waar je tegenaan loopt. Tot 19 maart zijn we elke vrijdagavond tijdens de koopavond en zaterdag tussen 10:00 en 15:00 open. Je bent dan van harte welkom om binnen te vallen met vragen, opmerkingen of gewoon voor een kopje koffie een praatje. Elke maandag houden we vanaf 20:00 voor onze fractievergadering in het campagnehuis. Ook dan ben je natuurlijk welkom.

Aanstaande zaterdag 1 februari laten we samen met kunstenaars en creatieve ondernemers zien hoe een creatieve broedplaats werkt. Meer informatie daarover vind je hier.

 

Harderwijk Anders