De laatste raadsvergadering voor de zomer

hamer

Afgelopen donderdag hebben wij tijdens de laatste  raadsvergadering voor de zomer hebben onze stempel op het Harderwijks beleid kunnen drukken. Zo kregen we alle handen in de raad op elkaar om te kijken of een weekendschool kans van slagen heeft in Harderwijk.

Ook hebben we een voorstel gedaan om de bibliotheek nog wat langer van extra subsidie te voorzien. Een overbrugging zodat er door de bieb hard gewerkt kan worden aan een nieuwe toekomst. Hier vragen we wel enkele voorwaarden voor. Een gedeelte van dit geld is een zogeheten risicosubsidie. Daarmee dwingen we de bieb om alles op alles te zetten. Dit voorstel hebben we samen met het CDA in elkaar gezet en is met ruime meerderheid aangenomen.

Als laatste dienden we een voorstel in om de VVE-fonds te verlengen. Dit met het oog op de veranderingen op de vakantieparken. Nog op het laatste moment verwierven we belangrijke steun van coalitiepartners CDA en Christen Unie. Waardoor dit voorstel met een kleine meerderheid werd aangenomen. Anders denken en anders doen. Het begint zijn weerslag te krijgen in Harderwijk.

Natuurlijk is er nog heel veel te doen, maar we kunnen tevreden de zomer in. Wij wensen iedereen een mooie vakantie toe!

Harderwijk Anders